OKNA in VRATA NAGODE Logatec

O nas

Ustvarjamo bivalne prostore, ki postanejo dom.

Okna in vrata Nagode

Okna in vrata Nagode je podjetje, ki izpolnjuje najvišje kriterije za kakovostno stavbno pohištvo. Smo tehnološko napredni in ustvarjamo bivalne prostore, ki postanejo dom.

Gradimo na zaupanju in dobremu odnosu s strankami in zaposlenimi. Usmerjeni v razvoj, sodobno tehnologijo in veliko izbiro stavbnega pohištva.

Ohranjamo individualen odnos do projektov in smo zavzeto usmerjeni h končnemu cilju – zadovoljni stranki.

Kakovost ni naključje - je dejstvo.

Ekipa Nagode

Zaposleni v podjetju Okna in vrata Nagode smo ekipa. Vsak član je strokovnjak na svojem področju.

Držimo skupaj, delamo skupaj. Vsak projekt je za nas pomemben, vanj vložimo trud in srce. Ne raste samo podjetje, ampak tudi vsak posameznik znotraj njega.

Postanite del naše zgodbe

Celovita rešitev

Naš program obsega najširši izbor oken, panoramskih sten, vrat. Zagotavljamo celovito rešitev s področja stavbnega pohištva. Vsak projekt je individualen, narejen po vaših željah in merah. Nudimo strokovno svetovanje, popolno tehnično podporo investitorju, arhitektom in projektantom. Upoštevamo želje, jih uskladimo s standardi, ki jih narekuje stroka, in tako vam predstavimo najbolj optimalno rešitev za vas. Tehnologi konstruirajo stavbno pohištvo, preverjajo toplotne prehodnosti in koeficiente toplotne prevodnosti stekel; s ciljem, da postanete lastnik dovršenega stavbnega pohištva, ki bo razveseljeval vas in okolico.

Pripravimo vam vso dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada.

Bistvene prednosti

Naše prednosti so v ključnih detajlih. Veste, iz kako kakovostnega lesa bo izdelano vaše stavbno pohištvo? Mi vemo. Imamo namreč lastno proizvodnjo lepljenih elementov, ki so osnova za izdelavo oken. Na ta način kontroliramo kvaliteto in zagotavljamo, da boste z izdelki zadovoljni tudi čez mnogo let.

Stavbno pohištvo je izdelano na najsodobnejših in tehnološko dovršenih strojih. Izvajamo 4-sistemsko zaščito oken, brez doplačila, z robotskim barvanjem. Kakovost ni vprašanje, je dejstvo. 

Vrhunsko stavbno pohištvo bo doseglo svoje prednosti, če bo popolna tudi montaža. Stavbno pohištvo vam bodo vgradili monterji, ki so zaposleni v našem podjetju. Pomembno? Zelo. Po zaključeni montaži se bomo strinjali, da imate popoln izdelek.

Prepričajte se

Vizitka podjetja

Naziv: Okna in vrata Nagode d.o.o.
Proizvodnja in salon: IOC Zapolje I/3
Kraj: 1370 Logatec
Država: Slovenija

Telefon: 01/ 750 9 676
E-pošta: info@nagode.si

Zavezanec za DDV: DA
Davčna številka: SI61785881
Bančni računi odprt pri NLB d.d.: SI56 0202 5026 0744 931
BIC: LJBASI2X
Matična številka: 6530427000
Osnovni kapital: 7.500 eur
Številka vpisa v sodni register: Srg 2014/1661

Bonitetna ocena A+

Bonitetna ocena A+ predstavlja potrdilo o tem, da poslujemo brez težav in zapletov v daljšem časovnem obdobju.

Bonitetna ocena A+ je dokaz, da podjetju nikoli niso bili blokirani računi, s tem pa tudi, da redno izpolnjujemo svoje poslovne obveznosti.

Lokacija

Razstavni salon Logatec

Razstavni salon in proizvodne prostore imamo v IOC Zapolje I/3 v Logatcu.
Nahajamo se tik ob regionalni cesti Ljubljana-Postojna.

Loading....
Zapri
Nazaj na vrh