OKNA in VRATA NAGODE Logatec

LESENA okna

V podjetju Okna in vrata Nagode Logatec vam nudimo najširši izbor okenskih profilov (debelina oken). Na izbiro profila vpliva debelina izolacije – toplotni ovoj - in odločitev, koliko energije želimo prihraniti za ogrevanje. Skrb, da bodo okna potrebovala veliko nege, je odveč.  Okna so 4-sistemsko zaščitena, zadnji nanos brezhibno opravi robot. Neprecenljiva toplina lesa nudi kvalitetno bivanje.

Preverite ponudbo lesenih oken

 Les je naraven in okolju prijazen material. Lesena okna prinašajo domu domačnost in toplino. V prostoru uravnavajo nivo vlažnosti. Ponašajo se z dobro toplotno in zvočno izolativnostjo ter prijetno bivalno klimo.

Kolekcija Eko

Kolekcija Eko

Kolekcija EKO - poravnana linija

Kolekcija EKO - poravnana linija

Pozdravljeni!

Danes sta pri nas opravila montažo monterja, ki sta vredna vse pohvale! Korektno in natancno! Res sem vesela in zadovoljna da sem v poplavi ponudbe izbrala prav vase podjetje za menjavo oken!

Zadovoljna sem bila tako s komunikacijo, ponudbo ki je vsebovala vse potrebno, gospodom ki je opravil meritev in na koncu s samo izvedbo.

Hvala, hvala, hvala!

Ostanite taki in verjamem, da boste se vrsto let uspesni!

Zadovoljna stranka, ki vas bom z veseljem priporočala vsem, ki bi potrebovali vase storitve in vas ponovno kontaktirala ko bom spet kaj potrebovala.

Hvala vam! Super ste!

januar 2023
J. Leskovec
Pridite na kavo.

Pridite na kavo.

Obiščite nas v našem salonu. Pri nas ste vedno dobrodošli.

Kje smo
Loading....
Zapri
Nazaj na vrh