OKNA in VRATA NAGODE Logatec

Notranja vrata

Notranja vrata so zasnovana tako, da združujejo vrhunsko funkcionalnost in estetsko dovršenost.

Notranja vrata S SKRITIMI NASADILI

Vrata s skritimi nasadili so idealna izbira za sodobne prostore, saj prinašajo prefinjenost in eleganco. Skrita nasadila so popolnoma integrirana v strukturo, kar pomeni, da so nevidna, ko so zaprta. Vrata s skritimi nasadili so eleganten del notranje opreme. 

Vrata so izdelana iz vlaknenih plošč, ki so odporne na udarce in vlago.

Izbirate lahko med različnimi vrstami izdelave vrat: masivna vrata, furnirana vrata, vrata z dodatkom kovino oz. inoxa, vrata različnih furnirjev in barv.

Vas zanima več?

Notranja vrata Z VIDNIMI NASADILI

Vrata z vidnimi nasadili so odlična izbira za tiste, ki cenijo tradicionalni videz svojega doma. Vidna nasadila omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje ter dodajo pridih klasične elegance. Kombinacija kakovostnih materialov in natančne izdelave zagotavlja, da bodo vrata z vidnimi nasadili dolgotrajna in funkcionalna izbira za vsak dom.

Izbirate lahko med različnimi vrstami izdelave vrat: masivna vrata, furnirana vrata, vrata z dodatkom kovino oz. inoxa, vrata različnih furnirjev in barv. 

Vas zanima več?

Notranja vrata S SKRITIMI PODBOJI

Vrata s skritimi podboji predstavljajo vrhunec sodobnega notranjega oblikovanja. Ta minimalistična estetska rešitev poudarja čiste linije, ki so značilne za moderno arhitekturo. 

Vrata so izdelana iz vlaknenih plošč, ki so odporne na udarce in vlago.

Izbirate lahko med različnimi vrstami izdelave vrat: masivna vrata, furnirana vrata, vrata z dodatkom kovino oz. inoxa, vrata različnih furnirjev in barv.

Vrata s skritimi podboji so na voljo v različnih materialih, kar omogoča popolno prilagoditev obstoječemu notranjemu oblikovanje. S svojo eleganco in funkcionalnostjo so vrata s skritimi podboji odlična izbira za vse, ki želijo doseči prefinjen in sodoben videz svojega doma.

Vas zanima več?

Pozdravljeni!

Danes sta pri nas opravila montažo monterja, ki sta vredna vse pohvale! Korektno in natancno! Res sem vesela in zadovoljna da sem v poplavi ponudbe izbrala prav vase podjetje za menjavo oken!

Zadovoljna sem bila tako s komunikacijo, ponudbo ki je vsebovala vse potrebno, gospodom ki je opravil meritev in na koncu s samo izvedbo.

Hvala, hvala, hvala!

Ostanite taki in verjamem, da boste se vrsto let uspesni!

Zadovoljna stranka, ki vas bom z veseljem priporočala vsem, ki bi potrebovali vase storitve in vas ponovno kontaktirala ko bom spet kaj potrebovala.

Hvala vam! Super ste!

januar 2023
J. Leskovec

Referenčni projekti

Naši referenčni projekti pričajo o naši kakovosti in dovršenosti.

Oglejte si naše reference
Pridite na kavo.

Pridite na kavo.

Obiščite nas v našem salonu. Pri nas ste vedno dobrodošli.

Kje smo
Loading....
Zapri
Nazaj na vrh