OKNA in VRATA NAGODE Logatec

VHODNA VRATA

Lesena vhodna vrata, alu/les vrata, pvc ali aluminijasta vrata? Pri nas lahko izbirate vrata različnih materialov , dimenzij, barv,  na voljo je pestra izbira modelov. Vhodna vrata Nagode izpolnijo vsa pričakovanja – so lepa, konstrukcijsko stabilna, varnostna in kvalitetna. Vrata, ki bodo vašemu domu dodala toplino in karakter.

Pestra izbira modelov in materialov

 Izbirate lahko med različnimi modeli modernih LESENIH vrat, klasičnih masivnih LESENIH vrat, ALU/LES vhodnih vrat, ALUMINIJASTIH vhodnih vrat, PVC vrat. Naša kolekcija obsega tudi vhodna vrata za stanovanja in notranja vrata.

LESENA moderna vhodna vrata

LESENA moderna vhodna vrata

LESENA masivna vhodna vrata

LESENA masivna vhodna vrata

LESENA vrata za vhod v stanovanje

LESENA vrata za vhod v stanovanje

ALU/les vhodna vrata

ALU/les vhodna vrata

ALU vhodna vrata

ALU vhodna vrata

Pozdravljeni!

Danes sta pri nas opravila montažo monterja, ki sta vredna vse pohvale! Korektno in natancno! Res sem vesela in zadovoljna da sem v poplavi ponudbe izbrala prav vase podjetje za menjavo oken!

Zadovoljna sem bila tako s komunikacijo, ponudbo ki je vsebovala vse potrebno, gospodom ki je opravil meritev in na koncu s samo izvedbo.

Hvala, hvala, hvala!

Ostanite taki in verjamem, da boste se vrsto let uspesni!

Zadovoljna stranka, ki vas bom z veseljem priporočala vsem, ki bi potrebovali vase storitve in vas ponovno kontaktirala ko bom spet kaj potrebovala.

Hvala vam! Super ste!

januar 2023
J. Leskovec
Pridite na kavo.

Pridite na kavo.

Obiščite nas v našem salonu. Pri nas ste vedno dobrodošli.

Kje smo
Loading....
Zapri
Nazaj na vrh