OKNA in VRATA NAGODE Logatec

Zakaj izbrati lesena okna Nagode?

10 razlogov, zakaj so naše stranke zadovoljne.


1. Največji salon oken in vrat v Sloveniji

Razstavni salon se razprostira na površini 700 m2. Na enem mestu si lahko ogledate vgrajeno stavbno pohištvo, izbirate med pestrim izborom barv in modelov.

2. Kvalitetno svetovanje

Naši komercialisti so strokovnjaki na svojem področju. Imajo zelo veliko tehničnega znanja in občutek za estetiko. Skupaj z vami bodo našli najboljšo rešitev za vas.

3. Lastna izdelava lepljenih elementov

Pomembno? Zelo. Na ta način sami kontroliramo kakovost lesa. Smo eni redkih proizvajalcev stavbnega pohištva, ki lepljence izdelujemo sami.

4. Material najvišje kakovosti

V svoje izdelke vgrajujemo samo material, ki je na tržišču prepoznan po najvišji kakovosti. Kakovost ni naključje – je dejstvo.

5. Izdelava stavbnega pohištva na sodobnih strojih

Stavbno pohištvo je izdelano na visoko kvalitetnih strojih, ki so računalniško krmiljeni. Zagotovilo za natančno izdelavo.

6. 4-sistemska zaščita lesa in robotsko lakiranje

Les globinsko zaščitimo proti glivicam, instektom, uv-žarkom; štrije nanosi so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo lesa. Končno lazuro nanaša robot, ki ga odlikuje natančnost in enakomeren nanos.

7. Lastne monterske ekipe

Pri stavbnem pohištvu je poleg kvalitetne izdelave pomembna tudi kvalitetna montaža. Mi imamo monterje, ki so zaposleni pri nas. Garancija za dobro montažo.

8. Pripravimo vam ustrezno dokumentacijo za Eko sklad

Pomagamo vam izpolniti vlogo in ostale dokumente za pridobitev nepovratnih sredstev. Med vgradnjo poskrbimo tudi za fotografiranje.

9. Zagotavljamo vam servis in rezervne dele

Z vami bomo tudi po tem, ko vam vgradimo stavbno pohištvo. Če boste potrebovali tehnično podporo, se obrnite na nas.

10. Vaše zadovoljstvo = naš uspeh
Pridite na kavo.

Pridite na kavo.

Obiščite nas v našem salonu. Pri nas ste vedno dobrodošli.

Kje smo
Loading....
Zapri
Nazaj na vrh